E-darila

2. marec, 2009

♥ BIOPROTECTOR ♥

bioprotectorBioprotector uravnoveša deformirano magnetno polje tako, da odpravlja škodljiva sevanja, ki jih povzročajo negativni vplivi:

  • podzemnih voda
  • hišnih aparatov (TV, računalnik, telefoni,…)
  • električne napeljave
  • sevanja iz vesolja…

Deformacije magnetnega polja škodujejo zdravju, pešajo imunski sistem, kar lahko povzroči različna obolenja.
Zato je PRIPOROČLJIVO UPORABLJATI Bioprotector, katerega je delovanje znanstveno preizkušeno in dokazano. Deluje v okolici sedmih metrov.

Cena: 63.00 EUR

.

 

2. marec, 2009

♥ Knjige "JAZ SEM" ♥

jaz semOdredbe, invokacije in afirmacije Vnebovzetih Mojstrov, z uporabo velike ustvarjalne besede JAZ SEM (več na  www.jaz-sem.net)

.

 

12.junij, 2008

♥ Antahkarana ♥

UNIVERZUM JE PREPOLN ČUDES IN SKRIVNOSTI. ČE ZAUPAMO V SVETLOBO IN POGUMNO RAZISKUJEMO NJEGOVO NARAVO, NAM BO RAZKRIL ŠE MNOGE NEODKRITE STVARI.

ANTAHKARANA NAJ VAM PONOVNO ODKRIJE POT NAZAJ V SVETLOBO.

Cena spodnjih Antahkaran je 5 EUR + poštnina. Več o Njih si lahko preberete v prilogi (klik za ogled).

Za naročilo nas kontaktirajte (klik).

Večji simbol – je moške narave in zaradi tega bolj neposreden, osredotoča nas in prodira v nas. Pri uporabi se zanesite na svojo intuicijo.
Manjši simbol – zdravi na nežen način (ženski princip).
Kozmični križ - predstavlja sedem simbolov, ki se križajo (sedem glavnih čaker). Ta simbol čisti energijo in odpira srce.
Kvadratni množični simbol, ki ga sestavlja 16 simbolov, prodre in odblokira nakopičeno energijo ter jo spravi v gibanje. Ta simbol lahko vpliva tudi na razpršitev energije, zato je priporočljivo, da meditacijo nadaljujemo z moškim simbolom, da bi se zbrali in ozemljili.