Vsakodnevne afirmacije:
 


Dobrodošli na spletnih straneh Planetarija

Planetarij se širi in razvija na področju komplementarne, tradicionalne, naravne, splošne, ritualne in kitajske medicine že 18. leto. Raziskuje človeško osebnost, z namenom izboljšati kvaliteto življenja ter prebuditi in ozavestiti njegove naravne potenciale. Največja vrednota je ne le pomagati z nasveti in terapijami, ampak naučiti posameznika kako se lahko sam motivira ter aktivno sodeluje v procesu ozdravljenja, duhovne rasti ter izboljšanju kvalitete življenja nasploh.

Oktobra 1998 je Planetarij d.o.o. dobil Affilation Status with Medicina Alternativa pri svetovnih združenjih Medicina Alternativa in The Open International University na Šri Lanki, ki sta priznana od znanih svetovnih organizacij kot so; WHO, OZN, UNICEF. Pridruženi status nam omogoča, da so vse diplome in certifikati mednarodno priznani.

Od leta 2004 je možno kandidirati za Nobelovo nagrado na področju CAM (komplementarne in alternativne medicine).

Leta 2007 smo dobili še glavno akreditacijo za izobraževanje na Področju alternativne in komplementarne medicine v Sloveniji in Evropi. Izobraževanja se bodo izvajala po programih »Open International University. Diplome in certifikati se bodo izdajali v Colombu. Programi bodo namenjeni bodočim profesionalnim terapevtom. Prav tako izobraževanja za M.D.(M.A.) - (Medicine doktor, medicina alternativa); za Ph.D. (M.A. ali C.M.) - (Doktor filozofije ali komplementarne medicine); za Dr.Sc. na področju alternativne, komplementarne, tradicionalne in kitajske medicine, ter drugih certifikatov s teh področij…

Podjetje vodi Dr.Sc. Sir Zlatko Šafarič.

Diplomski nazivi pri nas trenutno niso priznani, veljavni so pa po celem svetu (v ozadju so organizacije navedene zgoraj) Vseeno pa veliko univerz priznava ta izobraževalni program in nazive.